Pyramide kabaler - Spil dem her!

Her på siden har vi lavet en oversigt over alle de pyramide kabaler som vi tilbyder i øjeblikket.
Find den pyramide kabale som du plejer at lægge eller prøv en af de andre kabaler, hvis du trænger til lidt forandring. Vi har pyramide kabaler for en hver, og alle Pyramide kabalerne er helt gratis at spille.
Pyramide kabalerne har fået sin egen kategori, så du hurtigt kan finde frem til pyramide kabalen som du vil spille. Der vil blive tilføjet flere pyramide kabaler løbende, så du har nogle flere spil at vælge imellem.
I højre side finder du genveje til 7 kabaler samt edderkop kabaler.
Pyramide kabalerne finder du nemlig her på siden. - Kig nedenfor!

Om pyramide kabaler.

Du finder mange forskellige pyramide kabaler på nettet, men reglerne er stort set ens for dem alle. I pyramide kabalen gælder det om at få fjernet alle kortene fra bordet, men start spillet for at høre mere om kabalen. Hvis du vælger at downloade pyramide kabalen til din computer, så er den eneste forskel fra spillene på internettet, at de kan spilles uden at du har adgang til internettet, men vi syntes jo at du skal blive her på siden, og hygge dig med nogle af vores pyramide kabaler som vi tilbyder, eller kigge lidt på nogle af de andre spilkategorier vi har. Vi tilbyder også mange andre kabale spil, hvis du ikke er til pyramide kabale.

Vi har masser af hyggelige kabaler her hos Kabale, og blandt kabalerne finder du..


 Husk mig?: Opret bruger

Forbind via Facebook Forbind med din Facebook konto!

Tilmeld dig Nyhedsbrevet

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få seneste nyheder tilsendt direkte til din email.

Din Email:

Google+ Linkedin Twitter Facebook YouTube