Cookie- og privatlivspolitik

Hvis du ønsker flere oplysninger eller har spørgsmål om vores politik, er du velkommen til at kontakte os (Kontaktoplysninger findes nederst på siden). På Kabale.eu, er beskyttelsen af vores gæster af yderste vigtighed for os. Denne side beskriver de typer af personlige oplysninger vi modtager og indsamler på Kabale.eu, og hvordan de bruges.

Logfiler

Ved at benytte Kabale.eu erkender brugeren denne meddelelse og er enig med og anerkender de vilkår, betingelser og ansvar som er beskrevet nedenfor.

Varemærker

Visse varemærker, servicemærker, firmanavne, billeder, logoer, design, tekst, grafik og billeder på denne hjemmeside er ejet af Kabale.eu. De kan ikke kopieres, reproduceres, genudgives, sendes eller distribueres på nogen måde. Brugeren kan på papir udskrive, dele af webstedet men kun i forbindelse med markedsføring eller ved at ha afgivet en ordre på Kabale.eu. Anvendes disse materialer af andre grunde, på ethvert andet website, distribution eller genudsendelse af dette materiale uden forudgående skriftlig tilladelse fra Kabale.eu er strengt forbudt. Medmindre andet er udtrykkeligt angivet, intet heri skal fortolkes som en tildeling af licens, software eller andre rettigheder. Kabale.eu ejer og driver dette websted.

Vi anvender cookies til følgende:

  • Teknisk funktionalitet - Det er vigtigt for os, at du får den bedst mulige oplevelse, når du benytter vores site, og derfor gemmer vi dine præferencer.
  • Trafikmåling - Ved at måle den trafik, der er på vores site, ved vi, hvor mange der besøgende vi har. Det er vigtigt, så vi kan sørge for, at vores servere kan holde til trafikken, og samtidig kan vi dokumentere det overfor eventuelle annoncører

Ejeroplysninger

Dette website ejes og vedligeholdes af:

Wiks Media
Havremarken 6, 4300 Holbæk
Tlf: + 45 42250275
kontakt@wiks.dk
Cvr.nr: 33313438

Cookies

Vi anvender cookies til ovenstående formål. En cookie består af en tekstfil, der bliver lagret i din browser. Den har til formål at kunne genkende den enhed, du besøger vores site med - og husker altså hvordan du har ageret, sidst du besøgte vores side. Vi gemmer ingen personlige oplysninger, og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Hvor lang tid opbevarer vi cookies?

En cookie bliver slettet af sig selv, når der er gået et bestemt antal måneder. Hver gang du besøger vores site, fornyes udløbsfristen.

2.2 Hvordan sletter jeg cookies?

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Hvordan undgår jeg cookies?

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website?

Vi indsamler data, så vi kan føre statistik over, hvor mange der besøger vores side, så vi bl.a. kan sikre, at vores servere kan holde til det. Samtidig indsamler vi oplysninger omkring køn, alder og geografi, så vi kan opbygge en bredere forståelse af vores målgruppe og derved tilbyde et bedre produkt samt en bedre service.

2.5 Trafikmåling via Google Analytics

Vi anvender cookies fra Google Analytics, så vi kan måle, hvor meget trafik der er på vores website.

ønsker du at fravælge cookies fra Google Analytics, kan du gøre det på: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Sådan bruger vi personoplysninger

Der bliver aldrig givet personlige oplysninger til tredjepart, medmindre du selv giver et helt konkret og udtrykkeligt tilsagn hertil. Vi samler heller aldrig personoplysninger, medmindre du selv har givet os oplysningerne i forbindelse med en registrering, et køb eller ved at deltage i en undersøgelse.

3.1 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares fortroligt og sikkert. De personlige oplysninger bliver gemt på computere, der har begrænset adgang, og de er placeret i faciliteter med øget kontrol. Sikkerhedsforanstaltningerne kontrolleres løbende, så vi er sikre på, at vores brugeroplysninger bliver håndteret forsvarligt samt under hensyntagen til de rettigheder, du har som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der vil altid være en risiko forbundet med dette, hvis andre uberettiget tiltvinger sig adgang til dine oplysninger. Det er således på eget ansvar, du afgiver dine personlige oplysninger.

Grundet den stigende hastighed, internettet udvikler sig med, kan der opstå behov for at ændre i vores behandling af personoplysninger. Derfor er vi nødsaget til at forbeholde os retten til at opdatere og ændre i de nuværende retningslinjer for, hvordan personoplysninger behandles. Dog vil vi altid skilte med eventuelle rettelser - de vil kunne findes på denne side, såfremt der sker ændringer.

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplysninger omkring, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Viser det sig, at de oplysninger, der behandles om dig via denne side, ikke er rigtige eller er vildledende, har du ret til at kræve, at de bliver slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid kræve, at dine oplysninger bliver slettet. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, såfremt dette ønskes. Du har desuden mulighed for at klage over behandlingen af dine oplysninger samt data. Klagen skal indgives til Datatilsynet (jf. persondataloven paragraf 58, stk. 1)